BRAM VANDERBRUGGEN: VOORZITTER OUDERRAAD

Ik heb drie kinderen die studeren op Campus Redingenhof. Stan, Joske en Ella. Ze zitten in 5 Sportwetenschappen optie Circus, 3 Sportwetenschappen optie Dans en 1 Sport Dans. We wonen in Heverlee. Een school dichtbij is heel handig. Zelf geef ik les in het buitengewoon onderwijs. In De Brug in Aarschot. Ik ben daar leraar schilderen en decoratie. Van opleiding ben ik leraar Plastische Opvoeding.

Ik kook graag. Maar mijn vrije tijd besteed ik ook graag aan Campus Redingenhof. Ouderparticipatie is namelijk heel belangrijk. En ik ben heel begaan met mijn kinderen. Daarom werd ik voorzitter van Ouderraad Redingenhof. 

Persoonlijk vind ik de school heel open. Er is veel positieve communicatie, maar als er iets fout loopt wordt dat ook gewoon gezegd. Er wordt niks 'toegedekt' zoals dat misschien wel eens in andere scholen gebeurt. In het Leuvense had Redingenhof vroeger niet altijd een goede naam. Dat is onterecht. Er is een jonge directie en een jong lerarenteam, die hard werken aan de kwaliteit en de goede naam van de school. En dat werpt vruchten af.

De ouderraad probeert een klankbord te zijn naar leraren en directie. We geven graag tips en tricks om de school nog beter te maken. Kom gerust naar onze vergaderingen. Je leest de verslagen altijd op www.campusredingenhof.be onder het leuk 'Activiteiten - Ouderraad'. Of stuur suggesties, onderwerpen voor gastsprekers of dingen waarmee je zit gerust naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Of naar de account 'Redingenhof Ouderraad' op Smartschool.

Op zaterdag 5 maart organiseren we voor de tweede keer op school 'C'est la feit'. Dat is een fuif voor leerlingen van vooral de eerste graad. Met daarnaast een café voor alle ouders, ook van de tweede en derde graad, met een wine tasting. Zo kun je je kinderen in de gaten houden terwijl je zelf ook geniet van een avondje uit. Iedereen is van harte welkom. Met of zonder kinderen. Meer info volgt!