ONZE LEERLINGENBEGELEIDER: SOFIE SNYERS

Leerlingen kunnen bij mij terecht als ze een luisterend oor nodig hebben, zowel voor grote als voor kleine problemen. Mijn deur van lokaal C2.25 staat open. Als ik er niet ben, kun je via Smartschool altijd een afspraak maken.Leerlingenbegeleiding is mijn droomjob. Tot vorig jaar gaf ik Toerisme en economische vakken. Ook toen vond ik het heel belangrijk dat mijn leerlingen zich goed voelden. Ik ben dan ook heel blij dat ik mij vanaf nu volledig kan toespitsen op het helpen van leerlingen.

Mensen maken zich soms druk over materiële of abstracte dingen, zeker in de bedrijfswereld. Dat stoorde me. Voor ik leerkracht werd, heb ik in verschillende  bedrijven gewerkt. Daar  was ik eerlijk gezegd niet gelukkig. Ik wou mét mensen werken, niet aan een bureau.  

Ik heb zelf drie kinderen, dus veel vrije tijd heb ik niet. Als ik kan, lees ik. Een spannende thriller, daar kan ik echt van genieten. Als ik sport dan is het joggen. Deel 1 van Start to Run zit erop. Nu deel 2 nog. Op naar de 10 kilometer! (lacht)

Van oud-leerlingen hoor je altijd hoe graag ze bij ons naar school kwamen. Ze hebben het voortdurend over hun goede herinneringen aan Campus Redingenhof. Dat is voor mij de voldoening die ik nodig heb.

Wij zijn heel hard bezig met onze leerlingen. We luisteren naar hen. We hebben gemotiveerde leerkrachten die echt betrokken zijn bij hun leerlingen. In mijn nieuwe job valt me dat nog veel meer op dan vroeger!

Wens jij mevrouw Snyers ook veel succes in haar nieuwe job? Vertel het haar hier