Het Koninklijk Atheneum Redingenhof is begaan met het welbevinden van haar leerlingen. De leerlingenraad, aka Le Crew, is het aanspreekpunt voor alle leerlingen die een probleem willen melden, iets op onze school liever anders zien of een toelichting bij een genomen beslissing willen krijgen. Wekelijks steekt Le Crew de koppen bij elkaar om van onze school the place to be te maken. Op maandelijkse vergaderingen met de directie worden alle voorstellen besproken.

Daarnaast organiseert Le Crew een resem activiteiten die onze school net dat extraatje geven. Een aantal van onze acties zijn klassiekers: Dag van de Leerkracht, Dag van de Leerling, Fuif van de leerlingenraad, Sinterklaasactie, Chrysostomos, Valentijnsactie en het eindejaarsbal.  Daarnaast zorgen we jaarlijks voor vernieuwing met een groots project: een Sing en Swing, een kortfilmfestival. Standaard bij dit alles is: alles wordt door en voor de leerlingen georganiseerd. En vergeet het niet: iedereen is welkom bij Le Crew.

Op http://lecrewredingenhof.blogspot.com/, de blog van Le Crew, vind je informatie over Chrysostomos, foto's, artikels, wedstrijden en veel meer. Le Crew wenst jullie veel blogplezier!